boek

In stilte gelaten is een geïllustreerd dagboek over 28 dagen zwijgen. Eind 2010 trok Danielle Roberts zich 28 dagen terug in een huisje in de bossen op de Veluwe. Ze onthield zich van alle vormen van communicatie en sloeg voor 28 dagen eten in zodat ze het contact met de buitenwereld zoveel mogelijk kon vermijden.
Gedurende dit verblijf hield zij een persoonlijk en gedetailleerd dagboek bij. Tijdens haar wandelingen en dagelijkse bezigheden maakte zij foto’s. Samen vormen zij de basis voor dit boek, een verslag van een unieke periode uit het leven van een zoeker.
Naast tekst en beeldmateriaal bevat het boek een interview met de auteur over het waarom van deze maand in stilte.

De moed om in de stilte je geest te ontmoeten en te proberen daaraan voorbij te gaan en te ervaren hoe moeilijk en vol twijfel dat is, wordt op een sobere en indringende wijze voelbaar gemaakt door Danielle in haar boek In stilte gelaten.
Tom Jumelet – Zen Groep Breda

Verschijningsdatum: juni 2011
40 pagina’s, zachte kaft

Bestellen: via Blurb, met de widget hiernaast. Het gaat via het print on demand principe, het boek wordt speciaal voor u gedrukt. Mocht u problemen hebben met bestellen via Blurb neem dan even contact op.
Lezing: Luisteren…, multimediale bloemlezing
In de media: na de stilte komt de kunst

Share