adem mijn adem

Wist u dat u met uw adem een animatie met geluid kunt maken? Speciaal voor deze workshop bouwde Awareness Lab de BreathCatcher, een instrument dat onze adem kan vangen en meten. Met deze gegevens maken we met onze adem een persoonlijke of gezamenlijke animatie die ondersteund wordt door geluid. De snelheid en kracht van de ademhaling bepaalt hoe de animatie eruit ziet en klinkt. Deze unieke manier van visualiseren geeft je inzicht in je eigen adempatroon en dat van de groep. Naast deze experimentele manier om uw adem te verkennen leert u meer over de werking van ademhaling. We doen verschillende metingen en oefeningen die u bewust maken van uw ademhaling. Daarnaast ontdekt u hoe ademhaling ons verbindt.

Deelnemen aan de workshop was voor mij echt inspirerend en ik merkte de workshop de hele dag nog doorgewerkt heeft. Ik heb me ook heel ontspannen en bewust gevoeld van het ademen en alles wat de workshop me bood.
Marian Smeulers

De workshop is zowel ontspannend en stress reducerend als creatief en verrassend. Ook bijzonder geschikt als teambuilding training.
Workshopleiders: Danielle Roberts en Louis van Bebber (mindfulness coach).

Download folder

Workshop bij Copacabana, Overakkerstraat 190 4834 XP Breda
26-02-2016 om 10:00u
Duur: 3 uur. Maximaal 12 deelnemers.
Kosten: 55 euro p.p., incl. consumpties.
Volledig bedrag graag van te voren overmaken op NL73INGB0005118463 t.a.v. Awareness Lab.
Inschrijven:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik schrijf me in voor:

Opmerkingen

Share