danielle roberts

In 1993 studeerde Danielle Roberts af aan de kunstacademie St Joost te Breda in de richting monumentale vormgeving en sculptuur. Sinds haar overstap naar nieuwe media is zij zich blijven ontwikkelen en bijscholen. Te beginnen met de omscholing naar multimedia ontwikkelaar. Later middels informatica cursussen aan Tilburg University en de Open Universiteit. Zij neemt deel aan vele workshops en symposia. Op het moment is zij bezig met haar propedeuse psychologie aan de Open Universiteit.

Wat Danielle enorm typeert is haar uitzonderlijke doorzettingsvermogen. Eens ze voor zichzelf heeft duidelijk gemaakt waar ze naartoe wil met een project, dan gaat ze er recht op af. In het concept is er ook altijd plaats voor input van- en overleg met de betrokkenen. Ze weet de informatie juist te plaatsen en geeft het gevoel dat je 100% op haar kan rekenen!
Annemie Maes, medeoprichter ONKO, Brussel

Zij heeft ruime ervaring met doceren van media gerelateerde onderwerpen op verschillende niveaus en met verschillende doelgroepen. Van 2000 tot 2012 runde zij haar eigen webdesign bureau met veel opdrachtgevers in de culturele en non-profit sector. Als kunstenaar exposeerde zij op vele plaatsen in binnen- en buitenland. Zij ontving subsidies voor haar werk van zowel landelijke als provinciale subsidieverleners. Haar expertise strekt zich uit van concept ontwikkeling, interactie design, elektronica, programmeren, data visualisatie en webdesign. Zie projecten voor een overzicht van werken.
Download CV

Share